Over ons

Glashandel Verloop is in 1996 opgericht door de directeur Frans Verloop. Het bedrijf is begonnen als eenmansbedrijf die zich vooral oriënteerde op particulieren en de kleine aannemerij. Door het verlenen van goede kwaliteit en service is het bedrijf al snel gaan groeien naar wat het nu is geworden.

In de jaren 2000 tot heden is Glashandel Verloop meerdere malen verhuist van pand vanwege de groei in omzet en personeel. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot 6 glaszetters, 3 administratief medewerkers, 1 calculator en de directeur. Welke allen voor u klaar staan om uw orders zo goed mogelijk te behandelen.

Door onze ervaring en kennis in de glaswereld zijn wij een gerespecteerde glashandel geworden. Of u nu komt voor een schilderijruitje, hardglazen deur of een ingewikkeld project, wij kunnen u van dienst zijn. In het verleden hebben wij een ruime ervaring opgedaan in verschillende aspecten van de glaswereld. Hiervan kunt u een impressie opdoen door het kopje ‘Projecten’ te bezoeken.

Ook onze kennis van zowel praktijk als theorie is groot. Zo zoeken wij voor u de beste oplossing die aan uw wensen voldoet en kijken wij wat de mogelijkheden zijn in welke situatie dan ook. Ook opgebied van regelgeving (NEN-Normering) en veiligheid (VCA*gecertificeerd) zijn wij volledig op de hoogte van de huidige eisen. Hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden om tot het gewenste resultaat te komen.

Glashandel Verloop… Voor al uw glaswerken!

img_2343